Evenementen in de nabije toekomst

Cursusdienst

Nieuws

Welkom op de website van de Scientica cursusdienst!
Hier kan je terecht voor het cursusmateriaal van de faculteit wetenschappen.

Hoe werkt het?

  1. Ga naar de gebruikerslogin aan de linkerkant van deze pagina om in te loggen met je KU Leuven account.
  2. Reserveer je materiaal via de zoekfunctie.
  3. Kom, zodra het materiaal beschikbaar is, langs op de cursusdienst om je boeken en cursussen op te halen. (Je krijgt automatisch een mail met de beschikbaarheid.)

Breng zeker je studentenkaart en lidkaart (Bios, Chemika, Geos, Merkator of Wina) mee. Zonder lidkaart kan je uiteraard ook materialen aankopen, maar kunnen we je geen ledenkorting toekennen. Lidkaarten zijn bij je eigen kring te verkrijgen. (Een lidkaart kan je enkel bij jouw of een andere wetenschapskring halen, niet bij CuDi.)

We hebben altijd bancontact beschikbaar. We beschikken tevens over een toestel waarmee met buitenlandse kaarten en Visa betaald kan worden.

Wil je ons komen helpen of heb je een vraag, een probleem of nood aan een boek dat niet voorkomt in de lijst? Aarzel dan niet om ons te contacteren! Je kan ook steeds gebruik maken van de zoekfunctie als je een artikel niet vindt. Gelieve nieuwe boeken aan te vragen voor week 6 van het semester.
Neem bij vragen en voor verdere informatie wel eerst een kijkje bij onze FAQ.

We zijn open vanaf de eerste dag van het semester tot en met de elfde week van het semester. Dit betekent dat we pas weer open gaan op 23 september 2019. De laatste openingsweek (de elfde week van het semester dus) hanteren wij het principe first come, first served en vallen alle reservaties weg. Je kan boeken en cursussen bestellen tot in de 9de week van het semester.

Staan er nog geen openingsuren voor volgende week hiernaast of hieronder? Geen zorgen en even geduld: ten laatste in het weekend komen ze hier te staan.

Adres

Scientica Cursusdienst
Celestijnenlaan 200L 00.03
Campus Arenberg III
3001 Heverlee

Google Maps

Openingsuren

We openen opnieuw in de eerste week van het nieuwe semester

Sinds begin maart zijn er strenge maatregelen genomen in Belgiƫ om deze COVID-19 epidemie te laten voorbijgaan met zo min mogelijk slachtoffers. Ook als cursusdienst zijn wij verplicht ons hieraan te houden. Als gevolg hiervan heropenen wij pas terug voor het academiejaar 2020-2021.

Voor het printen van cursusmateriaal heeft ook ACCO een actie georganiseerd. Meer info kan je vinden op https://blog.acco.be/acco-printservice/

De cursusdienst Scientica wenst jullie een goede gezondheid en veel succes met de examens!